Wednesday, 22 June 2011

harihari macam nie kan best :))

tott ! today nak story psal member at sekolah auww . kay , smlm tataw ape pentakit aku dgn si Chiela kami curi baju kokum than bgy dekaat classmate yg belum bayar lagy . DOSA TAK WEYY ? niat aku n Chiela just mau tolong org . yelah , kitorg kan PENOLONG N KETUA .. haha ~ abes curi baju , menggila jap susu kerusi main BATU SEREMBAN .. mmg lawak gila babi .. atoto .. kami boring lah time tuu .. cikgu semua tak masuk kelas .. busy lah konon urus pemberian LAPTOP SATU MALAYSIA tuu .. pigi dahhh ! tah pape .. nie semua cerita semlm .. cerita hari nie .. hari nie pun boring day jugak .. tak belajar sgt .. mcm taik kan ? pmrpmrpmr .. --' kay , tdy time agama islam punya subject , kena hafal pafa .. time menghafal tuu , ternampak pulak si Chiela membelek-2 file budak kristian .. tah ape yg dye nak tengok .. than dah lah nak bukak bnde tuu tak lepas-2 .. punya lah aku dgn Miemie gelak .. comel gila shial tengok dye cmtuh .. mcm org tak pernah nampak file .. after kitorg gelak-2 kan dye , dye merajuk .. tacing .. katanya dye malu .. haha ~ atotoo .. sayang-2 .. ape nak jady lah .. k lahh .. malas nak update bnyak-2 .. nak gy layan facebook n mengacau suami aku yg mengada-2 tuu .. kbye all .. later update baca lagy kay .. muahh ! :)

Monday, 20 June 2011

Heyy BabyBaby ! lalalalalalala ~

hollaa . update lagy . today ngantuk gila babi . tataw nape . korang tau kaa aku couple balik dgn eizlan ? buat ape ambik tau kenn ? hehee . tacing , gaduh , mengamuk , gelak , nangis . dah nak  masuk sebulan . baru sebulan dah bangga . nak tahu sebab ape ? sebab niee . tengok kat bawah nie . 2011 COUPLE .


muhammad firdaus
>budak nie , mcm taiktaik sikit . dye nie suka ckp bohong . bukan lah aku nak bajed aku tak pernah menipu . tpy dye nie , selama bape minggu couple dgn dye , dye curang dgn aku . nak tahu ? budak nie , curang adek dye sendiri gtaw aku . siap main pegang-2 tetek setiap malam . pelik shial . than aku mintak putus . dah game over . 


muhammad hamballi
>dye nie ,mmg baik gila babi lah aku ckp ann . hari teman aku tido , romantic , comel . tak lama lah dgn dye nie . 4 minggu jee kod . dye nie future army . ade satu masa uh , dye gy camp , terpaksa tinggalkan aku seminggu . tanpa memberi tahu . mmg tak tenteram gila lah aku ckp . rindu . 20 MARCH 2011 . tarikh nie , dye dah start curang dgn aku . dah couple dah pun . than kami clash . sbb ? aku pun ade couple lain time tuu . tett . hehe . nak tahu couple lain tu sape ? tgk bawah nie .. 


muhammad syafiq izuddin
> yoo . dye nie . carring gila bebbeh . baikk sgt . yg paling perfect arr di antara yg kat atas nie . dye suka manja-2 kan aku . tah kenapa tah . yg paling aku suka , HE STICK TO ONE LADY YOO . cuma aku gurl yg dya ade . dah bnyak kali aku test guna number lainlain . saje konon nak kenalan dgn dye . than bila aku tnya , ADE GURL ? mesty dye jawab cmnih . '' ADE , NAMA DIA FATIN SYAZANA '' aww. terharu jee aku . but kitorgg clash sbb FIRDAUS sbb dye hidup aku hancur .that why aku bnci dye smpai skrg .


muhammad ikram
>ini orgg , bnyak pndai ooo . tpy dye nie , gila sex sikit . aku jdy mnyampah nak layan dya everynight . ingat aku cikaro dye ape ? mmg tak lah kan ! than , suka ajak aku main . ape pnyakit tah . malas nak citer sal budak nie . sakit haty . 


muhammad hakim aiman
>nhaaa * dye nie . haha ~ mmg the best couple antara semua lah ! kuat tacing shial . manja . gedik . langsi . n poyo . haha ~ syg gila babi kat dya . geramm jee bila layan dye buat prangai . dye kuat membebel . bingit telinga aku nak dengar . hmm . pastu dye suka marah aku . tak kenapa tah . gila sekk . haha ~ skrg dye kawan aku . dia dah ade GF baruu . uhuu ~ congrate lah gila . sentiasa syg kau jee . :)) 


Muhd Eizlan  
> ehee . syggg . tett . this my husband . n i'm his wife . harihari gadoh dgn dye . saborr jelah . makin hari makin sygg oo . dye nih , sehari tak cari pasal dgn aku , tak lengkap hidup dye . korang nak tahu ? dye nih yg buat hidup aku sempurna sekarang . dye ubah hidup aku . walaupun , dye selalu buat aku become GORILLA . aku tak kesah kod dye layan aku cemane pun . yg penting aku syg gila babi kat dye . tatau kenapa . dye segalanya bgy aku . dye mcm separuh nyawa aku . haaa ~ aku je yg syg dye , dye tak pun . hmm . aku tak kesah . asalkan dye bahagia . IYOUSOFUCKINGDAMNMUCH .. 

Monday, 13 June 2011

well , ape pun tak boleh . haha : D

hollaaaaa .. bravoo ! bravoo ! ape tuu ? tett . gila jap . heyy guys , lama tak update .. alah , baru 2 hari .. btw , guys , I WAS SINGLE more n more n more n more .. WHATTHEFUCK ! hate it ! ermmm ~ malas lah nak ciiter pasal budak yg tak terajar tuu .. kita story pasal bnde lain yookk ? nak tahu tak , tdy time kat sekolah , nangis jahh . tak tahu nape .. (korang tahu kenn ? jgn lah buatbuat tak tahu ! sepak kang) .. than , mata bengkak . hmm .. langsung takde smangat mau belajar , k aku letak jah kepala atas meja .. mcm orang tak makan sebulan .. kenapa lah di sebabkan ANAK HARAM mcm dya uhh aku jady lemah .. buukan fatin yg dulu .. yg hyper active ? yg gilagila ? yg kuatt gelak ? yg suka menjerit ? suka usik orang ? hmm . menyesal aku kenal budak tuu .. ego lebih , bajed hot n sakai .. eee .. aku dah merayu , nak kan dya balik .. dya boleh halau aku mcm anjing .. dya pikir dya sepaa oo ? eeeeuuuwww .. lepas tuu , c mimie kasi ketawa aku berabis .. haha ~ lawak siakk . dya ckp cmnih dekat aku bgy aku gelak ''DIA COMELCOMEL YOO , DIA WARNA HIJAU YOO , DIA TEMBAMTEMBAM YOO'' hahaa ~ gelakgelakgelak ! bodoh kan ? aku sayang kau wahai mimie mimie mimie .. muahh ! klah nak blah .. ade budak bangsat cari gaduh dgn aku .. mcm pukiiiii :) kbyee all ..


                      
                                                       -kiss&hug-